Neodenta


Bine ati venit!

Fiecare dintre noi isi doreste ca medicul stomatolog sa ne acorde maxima atentie, sa ne explice, sa ne ofere un tratament usor de suportat si de foarte buna calitate. Am pastrat aceste dorinte ca si principii dupa care ne ghidam.

CMI Dr. Fianu Alexandru-Sorin este un cabinet de stomatologie privat care ofera pacientilor sai servicii stomatologice de prima calitate. Astfel, veti beneficia de consultatii si tratamente stomatologice, care va vor ajuta la imbunatatirea si mentinerea sanatatii dintilor dumneavostra. Dorim sa venim in intampinarea dorintelor dvs, atat pentru rezolvarea problemelor urgente, cat si pentru obtinerea unei functionalitati si estetici dento-faciale optime.

Prevenirea este intotdeauna cea mai economica si confortabila modalitate de tratament care va ajuta sa va pastrati sanatatea dintilor pe tot parcursul vietii. De aceea, misiunea noastra numarul unu este recomandarea si aplicarea unui program de ingrijire preventiva a dintilor, personalizat in functie de nevoile fiecarui pacient.

In cadrul cabinetului primeaza intotdeauna calitatea lucrarilor si siguranta pacientului. Vom dedica timpul necesar, pentru a afla care sunt nevoile si preferintele fiecarui pacient. Elaborarea unui plan complex de tratament se face prin consultarea si alegerea impreuna cu pacientul a planului optim de tratament.Va vom vorbi in avans despre costul tratamentului si va vom informa in legatura cu orice optiune de tratament disponibila si potrivita nevoilor dumneavoastra.

Va asteptam intr-o ambianta moderna si placuta si va multumim pentru increderea acordata.


Contacteaza-ne pentru un prim consult!


Neodenta